HTML

WebPénz - PTC

Sziasztok! Ha szeretnél napi néhány perc ráfordítással pénz keresni, jó helyen jársz. Hogy mennyit? - ez csak rajtad múlik; visszafekteted-e az ebből megkeresett pénzed vagy sem - néhány ezer, vagy néhány tízezer forintot, esetleg sokkal többet.

Friss topikok

  • rolo16: @dzsihád: És a jjclix instant? Ha igen akkor megyek. A gagán kívűl már csak instant oldalakkal fo... (2010.05.27. 14:37) Kezdőknek

Linkblog

Archívum

2010.05.18. 22:27 rolo16

Kezdőknek

A kezdő PTC-sek számára készítettem egy rövid leírást pár tippel, hogyan tudod a legtöbb pénzt megkeresni ezekkel az oldalakkal.

A kifejezés jelentése (Paid To Click) Kattints Pénzért. Átlagosan az oldalak $0.01-t (1 centet) adnak egy kattintásért. A kattintásoddal egy reklám ablakot nyitsz meg, amit 30 mp-ig kell nyitva tartanod, majd ha az oldal kijelzi, hogy jóváírta az összeget bezárhatod az ablakot, és mehetsz a következő reklámra. Nem, nem lehet egyszerre többet megnyitni :). Tudom ez így nem hangzik túl jövedelmezőnek. Sokkal többet tudsz keresni, ha meghívsz embereket, akik a linkeden keresztül regisztrálnak, illetve ha nincs kedved, nem akarod ismerőseidet ezzel zaklatni, tudsz magad alá embereket venni, vagy bérelni a megkeresett pénzedből. Minden alád regisztrált felhasználó keresetének 50-100%-át (PTC programtól függ) te is megkapod. Valamint ha vásárolsz prémium tagságot még több pénzt kapsz a kattintásaid, illetve az alád regisztrált felhasználók (referáltak) kattintásai után is.

Kell nyitnod egy paypal számlát (ha még nincs paypalod). Az alábbi linken tudsz regisztrálni:

Leírás a következő postban.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://webpenz.blog.hu/api/trackback/id/tr162014204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsihád (törölt) 2010.05.24. 15:10:30

A gagabux már fizetett nekem 2x is, paypalra, tényleg jó. De szeretném felhívni a figyelmet egy másik, régóta működő és többször is fizető oldalra: www.jjclix.com/pages/index.php?refid=mohojojo .Ez már 2 éve ellátja a paypalomat, hogy rapidshare-ra és egyebekre költsem... :)

rolo16 2010.05.27. 14:37:46

@dzsihád:
És a jjclix instant? Ha igen akkor megyek. A gagán kívűl már csak instant oldalakkal foglalkozom, sajnos ott már 1 hónapot kell várni a kifizetésre.
süti beállítások módosítása